Ministrul de Interne al Ucrainei a murit într-un accident de elicopter într-un oraș de lângă Kiev

Șeful Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei, Denis Monastyrsky, a murit în urma unui accident de elicopter în Brovary, regiunea Kiev, a declarat șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Igor Klymenko.

De asemenea, au fost uciși și prim-viceministrul de interne și secretarul de stat, care, împreună cu Monastyrsky, se aflau în elicopterul serviciului public de urgență.

„În total, se cunosc până acum 16 morți, doi dintre ei sunt copii. Dintre aceștia, nouă se aflau la bordul elicopterului. 22 de victime sunt în spital, 10 dintre ele sunt copii”, a spus Klymenko.

Un elicopter din Brovary s-a prăbușit în dimineața zilei de 18 ianuarie între o clădire de locuințe și o grădiniță. La fața locului a avut loc un incendiu. Autoritățile au raportat că copiii și angajații au fost evacuați din grădiniță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...