Ministrul Florin Cîțu trimite controlul la Primăria Giurgiu

Noul primar al municipiului Giurgiu, liberalul Adrian Anghelescu, a constatat la preluarea mandatului de la fostul edil PP-DD, PSD și acum Pro România, Nicolae Barbu, că primăria este colaps financiar.

Acesta a găsit doar 16 lei în conturile primăriei, arierate nedeclarate de zeci de milioane de lei, unele fiind de mai mult de șase luni, și că primăria este îndatorată pentru următorii șapte ani.

Ca atare, edilul Adrian Anghelescu a solicitat, în scris, ministrului Florin Cîțu să trimită control de la Ministrul Finanțelor la Primăria Giurgiu.

Astfel, potrivit informațiilor noastre, în zilele următoare, mai mulți inspectorii de la Inspecția Economică al Ministerului Finanțelor Publice  vor descinde la Primăria Giurgiu ca să scaneze „performanțele” fostului edil Nicolae Barbu care acum candidează pentru un loc de deputat pe lista Pro România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...