Ministrul Sportului, Eduard Novak, chemat în Parlament la Ora Guvernului

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a fost chemat de USR în Parlament la ”Ora Guvernului”. Tema dezbaterilor politice va fi reprezentată de necesitatea clarificării cazurilor de potențiale conflicte de interese la nivelul ministerului.

Invitația a fost lansată de grupul parlamentar al USR, care l-a chemat pe ministrul Sportului la „Ora Guvernului”, tema dezbaterilor politice fiind reprezentată de necesitatea clarificării cazurilor de potențiale conflicte de interese la nivelul ministerului.

Totodată, prin această inițiativă, deputații vor ca Parlamentul să fie informat despre  „mecanismele de la nivelul ministerului care monitorizează, auditează și previn conflicte de interese în acordarea premiilor și rentelor viagere privind deciziile în beneficiul propriu sau beneficiul rudelor de gradul I”, despre activitatea Ministerului Sportului în relația cu federațiile naționale și clarificarea posibilelor ingerințe în alegerile interne ale unora dintre acestea, precum și despre „prorogarea nejustificată a implementării legii de sprijin pentru sportivii juniori, prin sprijinul material necesar echipamentelor, transportului și hranei acestora”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...