Mircea Geoană, despre starea de sănătate, după ce s-a spus că are cancer: „Viața mi-a fost pusă în pericol”

Publicat: 16 ian. 2023, 19:48, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Mircea Geoană, despre starea de sănătate, după ce s-a spus că are cancer:

Mircea Geoană aduce clarificări în privința stării sale de sănătate, după ce în spațiul public au apărut discuții legate despre acest lucru, mai cu seamă că secretarul general NATO nu mai are păr. Chiar Puterea.ro a dezvăluit în exclusivitate că Mircea Geoană suferă de cancer, informație nici confirmată, nici infirmată de acesta.

Prezent la emisiunea La cină’, Mircea Geoană a confirmat că viața i-a fost pusă în pericol, dar a refuzat să ofere mai multe detalii, menționând că probabil va dezvălui despre ce a fost vorba într-o carte autobiografică.

„Da, dar nu intru în detalii”, a răspuns Mircea Geoană când a fost întrebat dacă a existat vreun moment în care viața i-a fost pusă în pericol.

Citește și: Mircea Geoană are cancer. Aflarea veștii a liniștit, oarecum, apele în PSD

„Sunt detalii care… poate în cartea de memorii o să le scriu sau o să le scrie un biograf al meu când o să aibă voie să se uite la arhive (…) Am avut și eu probleme de sănătate, am avut sperieturile mele…

Sunt doctori foarte buni și aici, uneori sunt doctori mai buni aici decât acolo… Trăind la Bruxelles, când mă duc la medic, mă duc mai degrabă acolo, pentru că sunt medicii noștri și mă duc pe sistemul nostru de la NATO.(…)

Cred că dacă ai un doctor bun în România și știi că e un loc în care poți să ai încredere, te duci pentru că sunt foarte buni, dacă simți că treaba nu merge și că îți pui viața în risc, încerci și în altă parte.”, a declarat Mircea Geoană, în cadrul emisiunii moderate de Ionela Năstase și Adi Hădean, „La cină”, de la Digi24.

Citeste si: Mircea Geoană, despre boala sa: „Am avut o sperietură. Sunt bine”

„De multe ori, îți dă Dumnezeu o încercare – personală, profesională, sentimentală… Parcă îți dă un test să vezi dacă ești capabil să treci peste și să înveți ceva din acel moment greu.

Și dacă am făcut ceva bun în viața asta este că nu am considerat nici un moment că un eșesc este definitiv sau un succes este definitiv. Eu cred că viața nu se termină decât atunci când te duci la Ghencea Militar (n.r. cimitir)”, a mai spus Mircea Geoană.

sursa fotografii: Facebook Mircea Geoană