Monica Anghel în transformare uluitoare (FOTO)

Monica Anghel în transformare uluitoare! Artista este greu de recunoscut, după ce a slăbit mai mult de 30 de kilograme. Ea susține că a avut probleme la coloană și a suferit o intervenție chirurgicală

O intervenție nu de slăbit, spune ea, ci una în urma căreia doctorii i-au recomandat să slăbească pentru a nu-și agrava problemele. „Foarte mulți au spus că mi-am tăiat stomacul. Nu, nu mi-am tăiat stomacul pentru că dacă aș fi făcut lucrul acesta, aș fi recunoscut lucrul acesta. Pentru că știți foarte bine că sunt un om foarte deschis și vorbesc despre tot”, zice Monica Anghel.

Monica Anghel în transformare uluitoare: „Eu toată viața mea am fost grasă”

Ea continuă mărturisirile despre cum a ajuns în această transformare uluitoare.

„M-am operat pe coloană și mi-a spus domnul doctor Marius Catană, cel care m-a operat, că trebuie să slăbesc.

Eu toată viața mea am fost grasă, nu am avut niciun fel de problemă cu aspectul meu fizic, mă plăceam și înainte. Doar că din acel moment m-am gândit că trebuie să slăbesc și că sunt nevoită să slăbesc pentru a putea fi sănătoasă. Pentru copilul meu, pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru profesia mea, pentru tot’’.

Monica Anghel s-a supărat rău

Nu demult artista s-a supărat rău pe tema slăbitului. Aceasta deoarece ea a slăbit foarte mult. Iar anumite companii încearcă să își promoveze produsele și să își asocieze imaginea cu ea.

Imaginea Monicăi Anghel a fost folosită fără acordul acesteia, pentru a promova picături care ajută la slăbit.

Cântăreața a luat atitudine: „M-am enervat pentru că din nou a apărut un site cu picăturile acestea, cu poza mea. Eu în viața mea nu am folosit picăturile lor minune, deci nu vă mai luați după toți hoții ăștia care vând picături – picăturele.

Nu vă mai luați după toate siteurile care se folosesc de imaginea mea și vor să vă vândă tot felul de prostii. Nu vă mai luați după toți hoții ăștia ordinari care vor să vă ia banii”, a spus Monica Anghel într-un live pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...