Monica Anisiei a intrat în dizgrația lui Sorin Cîmpeanu

Proiectele legilor educației promovate de traseistul ministru Sorin Cîmpeanu a declanșat un scandal fără precedent în PNL pentru că foarte mulți parlamentari nu sunt de acord cu propunerile acestuia.

Unul dintre contestatarii de top ai legilor propuse de Sorin Cîmpeanu este chiar fostul ministru PNL al Educației în cabinetul Orban, Monica Anisiei, președintele Comisiei pentru învățământ din Senat.

Dar, potrivit informațiilor noastre, deja Sorin Cîmpeanu face presiuni mari la premierul Nicolae Ciucă ca Monica Anisie să fie schimbată de la șefia acestei comisii pentru că-l deranjează la promovarea proiectelor legilor educației, adică, nu este de acord cu acesta.

Deocamndată, liderul PNL de la Senat, Daniel Fenechiu, a precizat că nu va fi schimbată Monica Anisie, dar ultimul cuvânt îl are președintele Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...