Motivul pentru care Theresa May a vrut să-și sune soțul după ce Donald Trump a ținut-o de mână

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, și fostul prim-ministru al Marii Britanii, Theresa May, au fost fotografiați ținându-se de mână în fața Casei Albe, într-o vizită din anul 2017. Imediat, Theresa May a vrut să-și anunțe soțul despre cele întâmplate înainte ca imaginile să ajungă în presă.

Theresa May, în prezent membră a parlamentului britanic, a fost luată prin surprindere de gestul făcut de fostul președinte american, atunci când au ieșit pe Colonada de Vest a Casei Albe, într-o vizită din 2017, potrivit unei serii de trei documentare marca BBC.

„Trecând prin colonadă, el a luat-o de mână, ceea ce ne-a luat pe toți prin surprindere, în special pe Theresa May. Nu putea să-și tragă mâna înapoi, așa că s-a blocat. Primul lucru pe care l-a spus, după aceea, a fost că trebuie să-l sune pe Philip și să-l anunțe că i-a ținut mâna un alt bărbat, înainte ca imaginile suprinse să ajungă în presă”, scrie The Guardian.

Evenimentul a avut loc în timpul unei vizite ce a durat două zile, marcând prima întâlnire a lui Donald Trump cu un lider străin după învestirea sa în funcția de președinte al SUA.

Legătura dintre cei doi a fost catalogată drept una controversată. Potrivit businessinsider.com, Donald Trump nu ezita să întrerupă conversația telefonică cu Theresa May. Fostul premier britanic avea la dispoziție între „cinci și zece secunde să-și spună punctul de vedere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole