Niculae Bădălău este audiat în acest moment de procurorii DNA (EXCLUSIV)

Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții Conturi a României-Autoritatea de Audit, este audiat chiar în aceste momente de către procurori, la sediul central al DNA.

Una dintre acuzele care i se aduc lui Niculae Bădălău ar fi de trafic de influență pentru obținerea de contracte pentru companiile deținute de către copiii acestuia, susțin surse pentru PUTEREA.

La sediul DNA s-a prezentat și Gabi Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău. Acesta a fost filmat la ieșirea din sediul central al DNA. A ieșit nervos din clădire, s-a urcat într-un bolid alb, de lux, pe locul din dreapta, și a plecat în trombă. Tatăl său, Niculae Bădălău, încă se află în sediul Direcției Naționale Anticorpție. În sediul DNA a intrat, la un moment dat, și celebrul avocat Florian Șurghie.

Baronul de Giurgiu, Niculae Bădălău, a deținut mai multe funcții cheie, atât în instituțiile statului cât și în PSD, a fost subprefect și prefect de Giurgiu, a obținut un mandat de deputat și două de senator, și a ocupat funcția de Ministru al Economiei. În prezent, deține funcția de Consilier de Conturi și Vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României.

Niculae Bădălău, reținut pentru 24 de ore

Niculae Bădălău, vicepreședintele Curții Conturi a României-Autoritatea de Audit, a fost reținut de procurorii DNA pentru 24 de ore, într-un dosar de dare de mită și trafic de influență, susțin surse apropiate anchetei. Același surse spun că la DNA ar fi fost adusă și una dintre contabilele firmelor lui Bădălău.

A ieșit și avocatul lui Bădălău din sediul DNA, dar acesta s-a abținut de la declarații, spunând că așteaptă decizia procurorilor (VIDEO).

Știre în curs de actualizare

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...