Nicuşor Dan: Am dispus oprirea lucrărilor la construcţia ilegală din Vasile Lascăr

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat pe Facebook că a dispus oprirea lucrărilor la o construcţie ilegală din strada Vasile Lascăr, în contextul în care există o hotărâre a Tribunalului de suspendare a autorizaţiei pentru construirea unui imobil de 9 etaje într-o zona protejată în care sunt permise 4 etaje, emisă în anul 2019 de către fostul edil Gabriela Firea.

„Am primit mesajul locatarilor care au semnalat reluarea unui abuz legat de disciplina în construcţii şi am acţionat în consecinţă. Am dispus vineri oprirea lucrărilor la construcţia ilegală din Vasile Lascăr 73-75. Primarul Firea a emis în 2019 autorizaţia pentru construirea unui imobil de 9 etaje într-o zona protejată în care sunt permise 4 etaje.

Tribunalul a suspendat autorizaţia în septembrie 2020 la cererea Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul. O a doua cerere de suspendare a fost respinsă (pentru că opera deja o suspendare), iar beneficiarul şi constructorul au forţat şi au reînceput lucrările. Am trimis Poliţia Locală şi au oprit lucrările, aplicând hotărârea Tribunalului de suspendare a autorizaţiei, care este în vigoare”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole