Nicușor Dan: „Uitați, chiar acum văd un troleibuz care trece pe lângă mine!”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, îi dă replica lui Marcel Ciolacu, după ce președintele PSD i-a cerut demisia din funcția de edil.

Nu avem bani să schimbăm linoleumul din autobuze, troleibuze și tramvaie, pentru că banii s-au dus pe târguri și alte pomeni, în mandatul Gabrielei Firea”, spune edilul la RFI. ”În cei 12 ani de administrație PSD s-au produs toate nenorocirile în ceea ce privește partea financiară și partea de infrastructură”, mai declară primarul, care acuză controalele politice ale ANPC.

Domnul Ciolacu trebuia să reacționeze în momentul în care în cei 12 ani de administrație PSD la Primăria Capitalei s-au produs toate nenorocirile în ceea ce privește partea financiară și partea de infrastructură, pentru că primarul PSD Firea a lăsat gaura de 3 miliarde de lei, primarul PSD Oprescu a distrus sistemul de termoficare și ceea ce facem noi cu resursele limitate pe care le avem este să încercăm să reparăm toată această situație moștenită”.

Controale politice

Primarul Capitalei acuză ANPC că face controale politice în București: ”Am văzut controale ANPC pe locuri de joacă și pe locurile de joacă ale Primăriei. Eu merg cu fetița la un loc de joacă din Sectorul 5, care arată mult mai rău decât un loc de joacă al Primăriei și n-am văzut nici un control ANPC acolo. Am văzut după aceea controale pe spitale, acum am văzut controale pe autobuze. Bineînțeles că autobuzele nu arată perfect, dar nu într-atât încât să oprești 80 dintre ele și să distorsionezi tot ce a însemnat traficul pe transport public ieri în București. Evident, este un control politic.

Bineînțeles că în ceea ce privește autobuze, troleibuze, tramvaie, dacă nu am avea acea gaură de care am pomenit, am putea să investim 40 de milioane de lei ca să schimbăm linoleumul care este pe fiecare dintre ele și care dă aspectul acesta de neîngrijit, dar nu avem banii ăștia, pentru că ei s-au dus în târguri și alte pomeni”.

„Mi-aș dori și eu să fie mai curat, dar nu este apocaliptic”

Întrebat de ce nu sunt spălate mijloacele de transport în comun, Nicușor Dan a răspuns: ”Și eu folosesc transportul public, l-am folosit și în mandatul precedent, îl folosesc și în mandatul ăsta, l-am folosit și acum zece ani. Bineînțeles că mi-aș dori și eu să fie mai curat, dar nu este apocaliptic, așa cum încearcă să fie descris de ANPC. Se mai întâmplă. Pot să vă asigur că autobuzele, troleibuzele, tramvaiele sunt curățate toate, înainte să iasă în traseu.

Nu reușim, adică STB-ul, cu cei 150 de oameni pe care-i are pe întreținere, nu are resurse să facă curățenia de așa de multe ori pe zi, la capete de linie, dar în opinia mea, nu este… uitați, chiar acum văd un troleibuz care trece pe lângă mine, nu este așa de rău, cum încearcă să se acrediteze”.

1 COMENTARIU

  1. Nu se spune in articol,daca troleibuzul se deplasa cu mijloace proprii sau era remorcat !! P.S.Ieri am fost la un sediu al Primariei Generale ,unde am avut de rezolvat o problema si acum o saptamana,dar surpriza.La poarta acum o saptamana era un politist comunitar care reglementa accesul,iar acum un angajat al unei firme de paza privata,deci o noua sursa de ,,sifonat ,,bugetul si asa ,,sfrijit ,,al primariei .Oare Nicusor stie !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole