Noi informații despre starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei

Starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei este fragilă spun medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, acolo unde aceasta se află internată de vineri seară.

Actrița Draga Olteanu Matei a ajuns să fie internată la secția de terapie intensivă de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași după ce a suferit o hemoragie digestivă.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, a declarat medicul șef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu, conform Digi24.

În vârstă de 87 de ani, Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, în comă la clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...