Noi informații despre starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei

Starea de sănătate a actriței Draga Olteanu Matei este fragilă spun medicii de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, acolo unde aceasta se află internată de vineri seară.

Actrița Draga Olteanu Matei a ajuns să fie internată la secția de terapie intensivă de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași după ce a suferit o hemoragie digestivă.

„Starea pacientei este staţionară. Se află în continuare în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic. Este o pacientă extrem de fragilă, 87 de ani, care necesită în continuare menţinerea funcţiilor vitale. Este o patologie complexă cardiacă, suprapusă cu o urgenţă gastrointestinală, cu patologie endocrină, o patologie cronică de foarte mulţi ani, care acum s-a acutizat prin pierderea masivă de sânge. De aceea, după cum v-am spus de această dată, cu suport ventilator, cu suport hemodinamic, cu o îngrijire şi o monitorizare atentă, starea dumneaei foarte fragilă se poate schimba de la minut la minut”, a declarat medicul șef al UPU-SMURD, prof.dr. Diana Cimpoeșu, conform Digi24.

În vârstă de 87 de ani, Draga Olteanu Matei a ajuns, vineri seara, în comă la clinica de gastroenterologie și hepatologie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...