Noi restricții în Ilfov: masca obligatorie, circulația limitată pe timpul nopții

Autoritățile au impus noi reguli în județul Ilfov printre care sunt purtarea măștii de protecție și restricțiile de circulație pe timpul nopții. Măsurile au fost luate după ce rata de infectare în județul Ilfov a ajuns la 13,60%.

Comitetul pentru Situații de Urgență Ilfov a decis sâmbătă că începând de duminică purtarea măștii de protecție să fie obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise cu excepțiile stabilite de autoritățile de la București.

Persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală pot participa la competiții sportive, spectacole și pot intra în cinematografe, dar participarea este de până la 50% din capacitatea spațiului.

Persoanele vaccinate și cele care au trecut prin boală pot participa și la activități recreative și sportive (cel mult 10 participanți), la evenimente private nunți-botezuri(cel mult 200 de participanți) și la conferințe.

Restaurantele, sălile de jocuri de noroc, sălile de fitness, piscinele din interior sunt deschise pentru aceste persoane doar până la 50% din capacitate în intervalul orar 5.00-24.00.

Barurile, cluburile și discotecile sunt închise, iar persoanele nevaccinate nu au voie, cu excepțiile prevăzute în regulament, să circule în afara locuinței pe parcursul nopții.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole