Nordis Group dezvoltă al doilea proiect rezidențial din București, denumit Nordis View

Nordis Group va dezvolta în București un nou proiect rezidențial premium, denumit Nordis View. Valoarea proiectului este de 15 milioane de euro și este situat în inima zonei de business din nordul Capitalei.

Nordis View este al doilea proiect exclusivist pregătit de Nordis Group în București, după Nordis Primăverii Boutique. Nordis View are o suprafață de aproximativ 9.000 de metri pătrați și va fi compus din 51 de apartamente, o sală de fitness, spații comerciale, locuri de parcare și boxe.

Nordis View este situat pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, aproape de intersecția cu Barbu Văcărescu, la doar 10 minute de mers pe jos față de Promenada Mall și la 12 minute de stația de metrou Aurel Vlaicu. Construcția ansamblului a început, termenul de finalizare fiind decembrie 2022. Rezidenții vor avea acces la servicii de tip concierge, restaurant și sală de fitness.

„Esența tuturor proiectelor noastre este să le oferim clienților servicii la cel mai înalt nivel, pentru toate nevoile și cerințele. Prin acest proiect continuăm strategia noastră de a aduce și pe piața din București imobile exclusiviste, cu arhitectură deosebită, executate la standarde de calitate care nu lasă loc de compromis. Nordis View oferă experiența unică de a locui într-un ansamblu rezidențial modern, situat într-o zonă selectă a Bucureștiului, unde clienții vor beneficia de cele mai înalte standarde ale serviciilor hoteliere direct la ei acasă, beneficiind de cardul Nordis Members Club. Reușim să atingem acest obiectiv împreună cu oameni extrem de dedicați și cu cel mai înalt nivel de pregătire”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...