Nostradamus a prezis când va începe Al III-lea Război Mondial?

Discipolii mult comentatului astrolog Nostradamus au încercat să descifreze data la care el ar face referire la cel de-Al Treilea Război Mondial. Coincidenţele cu conflictul din Ucraina sunt prea mari, spun ei.

Celebrul astrolog a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit. Nostradamus era de părere că un conflict armat din Europa ar putea declanșa un „mare război”.

Nostradamus, recitit şi revizuit de Reading, ar fi prezis ce se întâmplă acum. Conflictul din Ucraina durează de pe 24 februarie, iar 7 luni s-au împlinit sâmbătă, 24 septembrie. Pentru 2022, a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor.

Tot cei pasionați de „ghicitori” printre rândurile clarvăzătorilor s-au îndreptat și spre celebra Babă Vanga, nu numai către Nostradamus. Clarvăzătoarea din Bulgaria, ale cărei predicții vagi s-au răspândit de la moartea ei în 1996, a lăsat o serie de prognoze până în anul 5079.

Dar viziunile ei pentru 2022 i-au bântuit pe mulți. Bătrâna, care se pare că a prezis totul, de la moartea Prințesei Diana până la atacul de la 11 septembrie și președinția lui Barack Obama, a spus că 2022 va fi cuprins de două dezastre naturale devastatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...