„Nu faceți ca Nicușor. Nu țineți copiii în frig!”. Cui îi aparține mesajul către populație

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, Laura Vicol, îl critică dur pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, după ce acesta a afirmat că medicii i-au recomandat să țină mai frig în casă, pentru sănătatea propriului bebeluș.

Oameni buni, unde am ajuns? Primarul Capitalei recomandă, invocând ”sfaturi medicale”, să fie ținuți bebelușii în frig, ca pretext să nu mai fie consumate gazele.

Și se mai laudă și că a oprit apa caldă pentru funcționarii din Primăria Capitalei. Putea să adauge și faptul că sute de mii de bucureșteni sunt lăsați zile întregi fără apă caldă. Punea astfel bomboana pe coliva incompetenței și ruperii de realitate.

Deci, nu țineți copiii în frig! Nu lăsați temperatura în casă să scadă sub 20 de grade, indiferent de anotimp. Nu faceți ca Nicușor. Doamne ferește!”, scrie deputata PSD pe Facebook.

De asemenea, Laura Vicol a postat și fotografia de mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...