Nuntă mare la Giurgiu: „Scheletu” lui Bădălău se recăsătorește

În această toamnă, una dintre „vedetele” politice din județul Giurgiu va merge din nou la altar și deja se anunță o nuntă de pomină cu maneliști de top.

Fostul președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina „Scheletu”, ajuns deputat PSD, se recăsătorește după un mariaj eșuat cu o fostă colegă de liceu unde naș a fost baronul Niculae Bădălău.

Noua cucerire a Scheletului lui Bădălău, Diana, este fiica unui om de afaceri dintr-o comună giurgiuveană renumită pentru legumicultură. Cei doi îndrăgostiți aflați într-o vacanță prelungită pe insulă exotică deja și-au anunțat prietenii că își vor uni destinele în această toamnă.

Potrivit informațiilor noastre, deputata PSD Elena Dinu și soțul ei Augustin au cele mai mari șanse să fie nașii celor doi, mai ales că Marian Mina nu mai vrea să audă de Bădălău cel care l-a dus la altar prima dată în septembrie 2015.

De la petrecere nu vor lipsi maneliștii de top ai României știut fiind că Scheletul lui Bădălău este mare amator de manele (https://www.puterea.ro/deputatul-marian-mina-strategul-lui-ciolacu-si-al-psd-pe-transporturi-petrecere-de-pomina-pe-manele-in-nordul-capitalei/).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole