O conductă deversează în Lacul Morii. Șeful Gărzii de Mediu: „Mirosul e puternic, la fel ca poluarea”

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, spune că vom afla luni de ce o conductă deversează în Lacul Morii ape care în mod normal trebuiau să ajungă la o stație de epurare.

„Mirosul e puternic, la fel ca poluarea si tind sa cred ca sunt ape menajere de la construcțiile din proximitate, racordate ilegal la o conducta de ape pluviale aparținând Comunei Chiajna.

Am luat o mostra pentru laborator, urmând ca în saptamana viitoare sa aflam si conținutul care ne umple aerul si ne poluează raul Dâmbovița. Vom afla si pozitia Primariei Chiajna si cuantumul amenzii.

Conducta a fost sigilata de câteva zile de catre Apele Romane, dar cineva a muncit ca sa faca posibila deversarea ilegala. Din păcate am aflat ca laboratorul mobil al Apelor Romane nu lucrează în weekend”, a scris Octavian Berceanu pe pagina de Facebook, acolo unde a postat și două filmulețe.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...