O femeie a împușcat mortal un bărbat după ce acesta a refuzat să o sărute

O femeie este acuzată că a împușcat mortal un bărbat după ce acesta a refuzat să o sărute, după ce consumaseră alcool.

Femeia, mama a trei copii, din Illinois, socializa cu bărbatul și iubita acestuia, în apartamentul lor din Rolling Meadows.

Claudia Resendiz-Flores i-ar fi cerut bărbatului să o sărute. Acesta a refuzat, apoi și-a sărutat iubita moment în care femeia a devenit geloasă și i-a spus din nou să o sărute. Bărbatul a continuat să o refuze, scrie The Independent.

Claudia Resendiz-Flores a luat arma acestuia și a îndreptat-o spre el. Acesta a încercat să-i ia arma din mână, însă nu a avut succes. Femeia l-a împușcat mortal în piept.

„Claudia Resendiz-Flores a fost identificată ca fiind cea care a tras focul și a fost arestată. Se pare că incidentul este unul izolat și nu reprezintă o amenințare publică”, a transmis poliția locală.

Femeia a recunoscut că l-a împușcat și a fost acuzată de crimă de gradul I.

Claudia Resendiz-Flores este despărțită de soțul ei și își creștea cei trei copii singură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...