O nouă rundă a negocierilor dintre Ucraina şi Rusia are loc chiar acum

Negocierile dintre Ucraina şi Rusia au început la frontiera polono-belarusă, a scris, pe Twitter, consilierul Mihailo Podoliak pe Twitter, postând o fotografie cu membrii celor două delegaţii la masa negocierilor.

Obiectivul delegaţiei ucrainene este să se convină o încetare imediată a focului şi coridoare umanitare care să le permită civililor să părăsească localităţile de pe linia frontului, a anunţat un consilier prezidenţial ucrainean.

“Am început discuţiile cu reprezentanţii Rusiei. Punctele cheie de pe agendă sunt o încetare imediată a focului, un armistiţiu şi culoare umanitare pentru evacuarea civililor din oraşele şi satele distruse sau bombardate constant”, a scris consilierul Mihailo Podoliak pe Twitter, postând o fotografie cu membrii celor două delegaţii la masa negocierilor.

“Problemele cheie de pe ordinea de zi:

 1. Încetarea imediată a focului

 2. Armistițiu

 3. Coridoare umanitare pentru evacuarea civililor din satele/orașele distruse sau bombardate constant”, a mai scris consilierul pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...