O polițistă din Buzău s-a sinucis cu arma din dotare. Un alt polițist s-a sinucis astăzi

Șoc în poliția buzoiană! O polițistă s-a sinucis la domiciliu cu un pistol din dotare. Femeia era căsătorită și mamă a doi copii. 

Tragicul eveniment s-a întâmplat în jurul orei 11:00. Femeia a în vârsta de 36 de ani a decis să se sinucidă într-un apartament din cartierul buzoian Dorobanți.

La scurt timp după îmoușcătură, mai mulți polițiști și echipaje medicale s-au prezentat la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe polițistă.

Potrivit informațiilor noastre, polițista era încadrata în Secția Rurală Mărăcineni, însă până în momentul de față nu se cunosc cauzele pentru care a decis să recurgă la gestul tragic.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru calificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Un alt polițist s-a sinucis, astăzi, în sediul poliției Dej

În jurul orei 07:50, în sediul Poliției municipiului Dej, un polițist s-a sinucis după ce a folosit arma din dotare.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...