O scrisoare de prietenie și recunoaștere: Piedone își exprimă aprecierea pentru Ilie Năstase

Publicat: 21 iun. 2024, 09:14, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
O scrisoare de prietenie și recunoaștere: Piedone își exprimă aprecierea pentru Ilie Năstase

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook către marele Ilie Năstase, subliniind legătura puternică și istoria comună pe care o împărtășesc.

Ilie, bunul meu prieten! Te stiu de-o viață, mă știi de-o viață!” – a scris Piedone, evidențiind durata și profunzimea relației lor.

În mesajul plin de emoție, Piedone a dezvăluit că cei doi au trăit și povestit multe împreună, menționând că vor continua să împărtășească amintiri și experiențe pentru că au o bogată poveste de viață de împărtășit.

„Pentru că… noi avem ce să povestim! Ilie, prieten bun, te îmbrățișez și te apreciez!” – a adăugat primarul, exprimând recunoștința sa pentru relația cu Ilie.

Piedone a evocat, de asemenea, reziliența și forța de caracter a lui Ilie în fața adversităților: „Când unii te-au vrut jos, te-ai scuturat și i-ai sfidat prin putere, experiență de viață și palmares! Nici pe tine și nici pe mine nu ne-au putut doborî!”

Mesajul transmite o puternică conexiune emoțională și o apreciere profundă pentru contribuția lui Ilie în viața lui Piedone: „Ești legenda mea vie, Ilie! Legenda pe care o iubesc și o apreciez pentru sufletul cel mare și bun!”

Piedone a încheiat mesajul cu o urare de sănătate și respect,  subliniat importanța prieteniei și a sprijinului reciproc: „ILIE, printre oamenii buni este o vorbă mare: Legendele nu cad niciodată, pentru că timpului la lumină îi place să le scoată! Să ne fii sănătos, Ilie! Cu dragoste și cu respect, mereu și mereu prietenul tău, Piedone.”