Oana Sârbu, despre motivele pentru care a divorțat

Oana Sârbu, actrița din filmul Liceenii, a mărturisit de ce a divorțat de Virgil Popescu după patru ani de căsnicie. Aceasta a spus „da” la 21 de ani, iar nunta a avut loc în 1989. Deși mariajul nu a rezistat, cei doi foști soți au păstrat o relație de prietenie frumoasă și colaborează și în plan profesional.

Oana Sârbu a vorbit despre motivele pentru care a divorțat. Aceasta a spus că oficializarea relației dintre ea și Virgil Popescu a stârnit dispute în familie, puse pe seama diferenței de vârstă, potrivit viva.ro.

Actrița a recunoscut că diferența de vârstă și „de nebunie” dintre ea și Virgil Popescu a produs ruptura.

„Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună. Am rămas într-o relație extraordinar de frumoasă de colaborare”, a mărturisit aceasta.

În prezent, aceasta a declarat că se ocupă, cu prioritate, de tatăl și copilul ei: „Focusul meu acum e pe băiețelul meu pe care-l iubesc și pe cei de care trebuie să am grijă din familia mea, de tata în mod deosebit, a fost așa o altfel de prioritate anul trecut, de fapt, în ultimii doi, trei ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...