Obiectivul impus lui Marius Croitoru, după instalarea pe banca tehnică a ehipei FC U Craiova 1948: “Avem toate premizele” (Video)

Marius Croitoru (41 de ani) a acordat un interviu după ce a semnat contractul cu FC U Craiova 1948. Antrenorul a dezvăluit că are ca obiectiv accederea în play-off.

Sunt cu gânduri bune, cu gânduri de play-off, acum rămâne să reușim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot și avem toate premizele de a merge în primele șase. Vor mai veni și jucători. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva.

Sunt negocieri și de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem. Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat și cu alte echipe. Azi avem antrenament, mâine antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical. Apoi ne întoarcem la meciurile din România.

Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii și cu galeria, dar cred că lumea știe ce am făcut de când sunt antrenor și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la o FC Botoșani și e normal să reușesc și aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipă bună și este normal să își dorească un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru.

Joi, FC U Craiova 1948 a anunțat că noul antrenor al echipei oltene este Marius Croitoru (41 de ani). Acesta îl înlocuiește în funcție pe Nicolo Napoli.

Italianul nu a fost de acord cu condiţiile impuse de conducerea clubului pentru prelungirea contractului.

Croitoru a antrenat-o pe pe FC Botoşani din iunie 2019 până în această vară când nu a ajuns la un acord cu finanţatorul Valeriu Iftime pentru prelungirea contractului său.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole