Omor calificat cu premeditare în cazul asasinării omului de afaceri Ioan Crişan

Procurorul care investighează asasinarea omului de afaceri arădean Ioan Crişan a dispus efectuarea mai multor expertize şi constatări criminalistice.

Conform Parchetului General, ancheta vizează infracţiunea de omor calificat cu premeditare, încadrarea iniţială fiind cea de omor.

„Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat cu premeditare, în urma exploziei decedând o persoană de sex masculin. În cursul zilei de ieri, a fost finalizată cercetarea la faţa locului”, a transmis Parchetul General.

S-a dispus realizarea mai multor expertize şi constatări criminalistice din multiple specialităţi.

„În cauză au fost audiate mai multe persoane,  în continuare fiind efectuate activităţi de urmărire penală în ritm continuu şi susţinut. În vederea unei bune înfăptuiri a actului de justiţie şi soluţionării cu celeritate a cauzei,  au fost alocate importante resurse umane şi logistice de către Poliţia Română, care îşi desfăşoară activitatea sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică”, au mai precizat procurorii.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole