Se ia în calcul ipoteza unui atentat cu bombă în cazul Mercedesului care a explodat la Arad

O echipă a Serviciului Român de Informații este implicată în cercetarea cazului de la Arad, unde Mercedesul omului de afaceri Ioan Crișan a explodat când acesta a încercat să părăsească parcarea unui supermarket. Lor li se alătură și specialiști din cadrul poliției, trimiși de la București.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta”, transmite Centrul de Informare și Relații Publice al I.G.P.R.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Printre ipoteze este vehiculată și cea a unui asasinat cu bombă.

Există un istoric al acestui tip de atentate, puține, în România. Sunt rare astfel de cazuri, de fiecare dată au fost soluționate. Trebuie multă știință tehnică pentru a montat un dispozitiv, în eventualitatea în care se confirmă ipoteza bombei, dispozitivul putea fi detonat și de la distanță”, a declarat criminalistul Dan Antonescu pentru Antena3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...