OMV Petrom majorează, din nou preţul carburanţilor 

Românii care au făcut plinul la OMV Petrom au avut parte de o nouă surpriză neplăcută. La doar patru zile de la ultima scumpire a carburanților, OMV Petrom dă o nouă lovitură. Gigantul a majorat, din nou, prețul benzinei și al motorinei.

Românii care au făcut azi plinul au fost nevoiți să scoată din buzunar mai mulți bani. Astfel că, la o stația Petrom din București afişa un preț al benzinei standard de 6,40 lei/litru, şi unul al motorinei de 7,57 lei/litrul.

Practic, liderul pieței de distribuție a carburanților a crescut prețul benzinei și motorinei cu 5 bani pe litru. Scumpirea are loc în contextul în care, ultima modificare de preț a avut loc acum patru zile, și a fost o creștere de preț tot de cinci bani pe litru, și la benzină și la motorină.

În continuare, la Lukoil se mențin cele mai mici prețuri.

  • Benzină standard: 6,29 lei
  • Motorină standard: 7.50 lei
  • GPL: 3,99

La polul opus, cu cele mai mari prețuri se află Mol:

  • Benzină standard: 6.40 lei
  • Motorină standard: 7,58 lei
  • GPL: 4.04 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...