OMV Petrom majorează, din nou preţul carburanţilor 

Românii care au făcut plinul la OMV Petrom au avut parte de o nouă surpriză neplăcută. La doar patru zile de la ultima scumpire a carburanților, OMV Petrom dă o nouă lovitură. Gigantul a majorat, din nou, prețul benzinei și al motorinei.

Românii care au făcut azi plinul au fost nevoiți să scoată din buzunar mai mulți bani. Astfel că, la o stația Petrom din București afişa un preț al benzinei standard de 6,40 lei/litru, şi unul al motorinei de 7,57 lei/litrul.

Practic, liderul pieței de distribuție a carburanților a crescut prețul benzinei și motorinei cu 5 bani pe litru. Scumpirea are loc în contextul în care, ultima modificare de preț a avut loc acum patru zile, și a fost o creștere de preț tot de cinci bani pe litru, și la benzină și la motorină.

În continuare, la Lukoil se mențin cele mai mici prețuri.

  • Benzină standard: 6,29 lei
  • Motorină standard: 7.50 lei
  • GPL: 3,99

La polul opus, cu cele mai mari prețuri se află Mol:

  • Benzină standard: 6.40 lei
  • Motorină standard: 7,58 lei
  • GPL: 4.04 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...