CNAIR: Opt oferte depuse pentru realizarea unor pasaje rutiere la Sinaia şi Predeal

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, marți, că au fost depuse opt oferte pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție necesare realizării unor pasaje rutiere la Sinaia și Predeal.

Astfel, pentru atribuirea contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Realizare pasaj rutier la intersecţia DN1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud)” au depus oferte cinci operatori economici, respectiv Bridge Consult, Asocierea Metroul – Italrom Inginerie Internationala, NV Construct SRL, Asocierea Retter Architecture – Drum Proiectconsult, Viaponte ROM.

De asemenea, pentru atribuirea contractului „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru „Realizare pasaj rutier la intersecţia DN 1 cu DN 73A (Predeal)” au fost depuse trei oferte din partea operatorilor Bridge Consult, Asocierea Italrom Inginerie Internationala – Metroul şi Asocierea Retter Architecture – Drum Proiectconsult.

CNAIR precizează că, în vederea fluidizării traficului rutier pe DN1, Valea Prahovei, au mai fost demarate licitaţii pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate şi a Proiectului Tehnic de Execuţie necesare realizării unor pasaje rutiere şi pietonale la Azuga, Comarnic, Buşteni şi Predeal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...
Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...