Pacienții de la Spitalul de ortopedie Foișor din București sunt evacuați

Vineri seară începe evacuarea pacienților de la Spitalul de ortopedie Foișor din București.

Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de Urgență au semnat un ordin comun prin care s-a stabilit ca această unitate medicală să devină spital dedicat tratării pacienților Covid-19.

„După o analiză, s-a luat decizia transformării Spitalului Foișor în spital COVID. Ordinul s-a transmis mai devreme de ora 18.00”, a declarat, la Antena 3, Raed Arafat, șeful DSU.

Mâine dimineață (sâmbătă dimineață) acest spital trebuie să funcționeze ca spital COVID. Nu puteam să transferăm pacienții din spitalul Foișor mâine dimineață”, a adăugat Raed Arafat.

Mai mult de jumătate din cazurile de coronavirus secvențiate în România sunt cu variante noi ale coronavirusului. Conform ultimelor analize ale INSP, au fost detectate 676 de cazuri de infectare cu variante noi ale coronavirusului, dintr-un total de aproape 1.200 de probe secvențiate. Până la data de 4 aprilie 2021, rata de confirmare cu variante care determină îngrijorare a fost de 57,4%.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...