Pacienții transferați de la ATI Piatra Neamţ la Iași, în continuare în stare gravă. Precizările medicilor

Cei șase pacienți transferaţi de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ la Spitalul Mobil de la Leţcani din Iași sunt în continuare în stare gravă.

Medicii spun că starea de sănătate a acestora nu s-a îmbunătățit de la momentul transferului

„Starea pacienţilor este în continuare gravă”, a afirmat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, citat de news.ro.

 Medicul a mai precizat că a cerut DSP ca personalul medical de la spitalul de Boli Infecţioase din Iași să fie suplimentat, în condițiile în care ar fi nevoie de încă 15 asistente şi 15 infirmiere.

În subordinea Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi se află și Spitalul Mobil de la Leţcani, acolo unde cei șase pacienți de la Piatra Neamț au fost transferați în urma incendiului care a a vut loc sâmbătă seară.

În urma incendiului de sâmbătă seară de la secția ATI a Spitalului Judeţean Neamţ 10 persoane au decedat și șapte persoane au fost grav rănite. Medicul de gardă a suferit arsuri extrem de grave încercând să-i salveze pe pacienții internați. Acesta a fost transportat duminică în Belgia.

Citește și

Medicul Cătălin Denciu se află încă în stare gravă: are și un test COVID pozitiv

Soluție europeană pentru autorizarea anti-incendiu a spitalelor românești

Prima demisie în urma tragediei de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Judecător unic în România: S-a pensionat a doua zi după ce...

Mişcare interesantă în Justiţia română, care devoalează interesele din dosarele cu miză. Judecătorul Nicolae Comaromi (FOTO) de la Tribunalul Timiş”, pensionat pe 22 decembrie...