Pagina de Facebook a europarlamentarului Maria Grapini, ștearsă de proprii angajați

Administratorii paginii oficiale de Facebook a Mariei Grapini au decis să o șteargă, fără a exista deocamdată explicații din partea lor. Parlamentarul nu oferă nici ea prea multe date, în afara faptului că autorii demersului ar fi „oameni fără caracter”.

O perioadă de timp nu voi mai avea pagină oficială de europarlamentar! Am pus administratori oameni fără caracter și mi-au șters pagina! În scurt timp voi avea o nouă pagină oficială! Viața îți oferă surprize!”, a transmis Grapini, sâmbătă, pe contul personal de Facebook.

La puțin timp după aceea a revenit cu o nouă referire la subiect, fără a lămuri însă mai mult subiectul.

Nu mor caii când vor câinii! Mi-au șters pagina oficială de europarlamentar pe care o am de șapte ani, dar reamintesc ce am spus prin repostare pentru că am salvat majoritatea intervențiilor în Parlamentul european și la televiziuni! Doamne ajuta!”, a fost noul ei mesaj.

Fost ministru delegat pentru IMM-uri în Cabinetul Ponta II (2012 – 2014), din 2014 și până în prezent este deputat în Parlamentul European: primul mandat din partea Partidului Conservator iar cel de-al doilea, pe listele PSD.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole