Paris Hilton și-a lansat propria păpușă! Cât costă și cum arată (FOTO)

Paris Hilton și-a lansat propria păpușă! Cât costă și cum arată păpușa vedetei care nu știe ce să mai facă pentru a se afla permanent în atenția mass-media. MGA Entertainment este compania privată de jucării, care a scos pe piață păpușa lansată de Paris Hilton.

Această lansare este considerată o altă reușită din viața personalității mass-media.

Paris Hilton și-a lansat propria păpușă! Cât costă și cum arată

Anul trecut, actrița a avut o colaborare cu Muzeul Comitatului Los Angeles în cadrul căreia a lansat un fond axat pe sprijinirea artistelor care lucrează cu opere de artă digitale.

Păpușa lansată de Paris Hilton are prețul de 99.99 dolari! Aceasta este îmbrăcată în roz din cap până în picioare și vine la pachet cu două ținute, într-un ambalaj creativ. Din pachetul creat de actriță nu va lipsi nici animalul ei de companie.

Ce se mai află în cutia păpușii lui Paris Hilton

În interiorul acesteia se află încă o ilustrație cu Hilton și o cutie cu diamante roz, care include un mesaj de la actriță și un autograf: „Paris Hilton reprezintă individualitatea încrezătoare, moda îndrăzneață și spiritul antreprenorial despre care este vorba în serialul Rainbow High”, a declarat Isaac Larian, director executiv al MGA Entertainment, conform wwd.com.

„A fost foarte distractiv să urmăresc rolul principal al personajului meu din serial. Și să fac acum această păpușă este minunat. E și o  oportunitate grozavă pentru fanii colecționari de păpuși. Știu că îi va încânta pe fanii de toate vârstele, nu doar pe copii. La fel ca mine, păpușa provine dintr-un univers cu totul roz”, a mai adăugat Paris, conform

Artista se bucură de un real succes prin vânzările de păpuși. Acestea au crescut semnificativ în timpul pandemiei, cu 3,7% în SUA, până la 3,78 miliarde de dolari în 2021, potrivit Oberlo. Până anul acesta, veniturile din vânzarea păpușilor au ajuns la 5,78 miliarde de dolari în SUA.

Ce e cu ținutele pe care le are păpușa 
„ Sunt incredibil de mândră să continui colaborarea cu Rainbow High prin această păpușă superbă inspirată din personajul meu din serialul cu același nume”, a declarat Paris.

Ținutele care vin în pachet cu păpușa sunt inspirate din look-ul lui Hilton. Prima ținută este alcătuită din strasuri și detalii din ace de siguranță, tocuri roz cu lanțuri și o diademă strălucitoare.

Cea de a doua ținută este formată dintr-un blazer roz elegant, o rochie împodobită cu perle, de asemenea și cu nelipsitele ștrasuri, dar și o pereche de cizme asortate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole