Partidul Social Democat a depus o plângere penală împotriva a trei membri PNL

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că a depus o plângere penală din partea partidului pe numele miniștrilor Costel Alexe și Ion Ștefan, pentru presiunile făcute asupra primarilor PSD de a părăsi partidul.

Marcel Ciolacu a spus că „este cel mai mârșav atac din ultimii 30 de ani de democrație din România” când s-a referit la presiunile pe care PNL le face asupra primarilor PSD de a părăsi partidul. „Nimeni, niciodată nu a șantajat primarii cu dosare penale cum au încercat să=i cumpere și s-a văzut și la moțiunea de cenzură că, pe urmă, au trecut de la primari la parlamentari”, a declarat Ciolacu la o conferință de presă de la Botoșani.

Liderul PSD a mai spus că plângerea penală a fost depusă nominal pe numele celor trei membri ai PNL, printre care Costel Alexe, ministrul Mediului, și Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării.

PNL are majoritatea în Parlament

Marcel Ciolacu a mai vorbit și despre majoritatea parlamentară, care acum aparține PNL, susținut de USR, PMP și UDMR. „Apele s-au limpezit după moțiunea de cenzură” și le urează celor de la PNL succes „la putere”.

Liderul PSD a evitat că comenteze de ce PSD, aflat în opoziţie de un an, nu reuşeşte să capitalizeze această situaţie în ceea ce priveşte preferinţele electoratului. Întrebat sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă la Botoşani, de ce PSD, aflat de aproape un an în opoziţie, nu reuşeşte să capitalizeze această situaţie şi să crească în preferinţele electoratului, Marcel Ciolacu a evitat să dea un răspuns. 

A ținut însă să precizeze că și după alegerile ce urmează PSD va rămâne cel mai mare partid din România, cu cei mai mulți aleși locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...