Scene halucinante cu un șofer agresiv și cinci oameni ai legii la Tineretului (VIDEO)

Update: Inspectoratul General de Poliție(IGPR) a emis un comunicat privind identificarea protagonistului din acestă seară.

„Astazi, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în zona intersecției b-dul Ghe. Șincai cu b-dul Tineretului, au observat un autovehicul care a încălcat mai multe reguli de circulație și care se deplasa haotic. Cu aceasta ocazie, autovehiculul a fost blocat în trafic, moment în care, conducătorul auto, un bărbat, a refuzat legitimarea și s-a sustras controlului, a demarat și a lovit alte două autovehicule aflate în trafic. În urma evenimentului, autovehiculul a fost dat in atentie în vederea depistării. Autovehicul a fost depistat pe o stradă din sectorul 4”, se precizează în comunicatul transmis de Poliție.

Scene terifiante s-au petrecut pe străzile Capitalei! Un șofer, probabil drogat, cu un bolid de lux era să facă praf mai mulți pietoni, la  intersecția Bulevardului Gheorghe Șincai cu Bulevardul Dimitrie Cantemir.  Un polițist de la circulație și patru jandarmi s-au chinuit minute în șir să-l convingă să coboare din mașină, dar fără succes. Imaginile sunt halucinante!

Totul s-a întâmplat, în această seară, pe o stradă din Bucureşti, după ce poliţiştii au descoperit că şoferul circula haotic. Agenţii i-au făcut semn tânărului să oprească, însă nu a răspuns şi şi-a continuat drumul.

Poliţiştii l-au blocat într-o intersecţie din Cartierul Tineretului, moment în care tânărul a început să facă manevre pentru a reuşi să fugă.

În ajutorul poliţiştilor au venit mai mulţi jandarmi, iar în momentul în care unul dintre ei a încercat să spargă geamul portierei şoferului, acesta a accelerat puternic, a lovit două maşini şi a fost la un pas să spulbere o mulţime de oameni.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...