Dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani. Percheziții la firme care se ocupau cu servicii de curăţenie în spitale

Miercuri dimineață au loc 19 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi într-un dosar de spălare de bani şi evaziune fiscală.

Sunt vizate mai multe firme care prestau servicii de curăţenie în spitale. În acest dosar sunt vizaţi mai mulți reprezentanţi ai unor societăţi comerciale.

Poliţiştii pun în aplicare şi şase mandate de aducere.

Conform Poliției Capitalei, în perioada 2012- 2014, reprezentanţii a patru societăţi comerciale s-ar fi sustras de la plata taxelor şi impozitelor evidenţiind contabil şi declarând cheltuieli fictive.  Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la 4,2 milioane de lei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, mai menţionează informarea transmisă de Poliţia Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Augustin Oancea, cel mai ”deștept băiat” din pandemie! A participat singur...

Dispariția din piață a celui mai deștept băiat din energie, Bogdan Buzăianu, legat ombilical de curentul ieftin de la Hidroelectrica, a făcut loc pe...