Percheziții la persoane bănuite de cămătărie și șantaj. Polițiștii au confiscat două arme

                                                                                                    Nr. 509 din 21 iulie 2020

Marți au loc percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. 6 percheziții domiciliare au avut loc, astăzi, la locuințele unor persoane din Roman, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj. Oolițiștii au ridicat 2 arme letale cu glonț și un pistol tip airsoft.

„La data de 21 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal. Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm. și 8 mm., 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal”, transmite Poliția Română.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Neamț, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...