Peste 1000 de misiuni de salvare în ultimele 24 de ore. Unde s-au înregistrat cele mai multe solicitări

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a efectuat 1.038 de misiuni în ultimele 24 de ore, cum ar fi stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, operațiuni de descarcerare, deblocare și salvare de persoane și animale.

Cele mai multe misiuni au fost înregistrate în zona București-Ilfov (285 de cazuri), urmând județele Hunedoara (52 de cazuri) și Timiș (46 de cazuri), potrivit Agerpres.

Salvatorii le recomandă persoanelor în zonele vizate de fenomene meteo periculoase să se informeze permanent asupra condiţiilor meteorologice şi evoluţiei lor.

Informaţii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pot fi găsite pe platformahttps://fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicaţiei DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store şi App Store. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...