Peste 200 de clase/grupe au suspendat predarea față în față în perioada 1-10 martie

Un număr de 209 clase/grupe au suspendat activitatea de predare faţă în faţă în perioada 1-10 martie la nivel naţional, din cauza cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus, informează Ministerul Educaţiei.

Potrivit sursei citate, în aceeaşi perioadă, 376 de elevi şi preşcolari au fost confirmaţi cu COVID-19 şi 545 de persoane din sistemul de educaţie au fost confirmate cu noul coronavirus.

Ministerul Educaţiei precizează că numărul total al angajaţilor din sistem vaccinaţi până miercuri, ora 19,00, este de 123.059 (peste 35%).

„Numărul angajaţilor din învăţământ vaccinaţi în perioada 24 februarie – 10 martie, ora 19,00, în centre dedicate personalului din învăţământ este de 63.769, faţă de programarea iniţială, de 60.000 de persoane”, menţionează Ministerul Educaţiei.

Citește și:

1 COMENTARIU

  1. Cat de inteligent trebuie sa fi ca sa-ti trimiți de buna voie si sa-ti condamni copii la moarte ? Tovarășe Ministru al Educației! Ce înseamna pentru dumneata pandemia Covid -19 ?
    Rsp: ” 376 de elevi şi preşcolari au fost confirmaţi cu COVID-19 şi 545 de persoane din sistemul de educaţie au fost confirmate cu noul coronavirus.”
    ( Ca Ministru al Educației ! Nu avem si Nu ne simțim vinovați pentru acei sărmani copii condamnați la moarte dar nici pentru acei părinti naivi si orbiți de acele vorbe frumoase ale sistemului de învățământ )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...