Petre Daea anunță că nu vor fi noi scumpiri la alimente

Ministrul Agriculturii, Petre Daea anunță că nu vor fi noi scumpiri la alimente. Anunțul vine în contextul în care, jumătate dintre români spun că au fost foarte afectați de creșterea prețurilor din acest an.

Datele recente arată că aproximativ 47% dintre români spun că au fost foarte afectați de scumpiri, iar alți peste 90% se așteaptă în continuare la creșteri de preț, în special la energie, alimente și întreținere.

„În perioada următoare nu se pot întrezari, și nici nu se justifică obiectiv scumpirile. Am fost și sunt de fiecare dată în magazine.

Prețurile la produsele de bază, care asigura furajarea animalelor, s-au stabilizat. De asemenea, la energie și la gaze.”, a declarat ministrul Agriculturii pentru Antena 3 CNN.

Un sondaj CURS arată că prețurile și inflația sunt printre principalele două probleme invocate de românii intervievați, de care conducerea țării ar trebui să se ocupe de urgență.

  • Prețurile, inflația, utilitățile, prețul energiei – 27%
  • Nivelul de trai, pensiile, salariile – 19%
  • Economia, criza economică/financiară – 18%

 

1 COMENTARIU

  1. Cartofii,de la 0,8 lei la 3,5 lei/kg, zahăr,de la 2,3 la 6,2 lei/kg,fasole,de la 4,3 la 14 lei/kg,ulei de la 4,5 la 13,8 lei/kg,etc! inflație 15 la sută,bani la pe ensie dați 10 la sută net pentru contributori!cartofi=peste400 la sută, zahăr,peste două sute la sută,fosile peste 300 la sută,,ulei peste două sute la sută,samd!bătaie de joc!jocurile foamei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...