Petrecere cu manele și gesturi obscene într-un centru de vaccinare din Botoșani

Publicat: 21 sept. 2021, 14:30, de Laura Macovei, în Orașul meu , ? cititori
Petrecere cu manele și gesturi obscene într-un centru de vaccinare din Botoșani
amenzi la o petrecere ilegala în Bacău

Mai mulți asistenți s-au filmat dansând pe manele și arătând gesturi obscene într-un centru de vaccinare amenajat într-o sală de sport din orașul Botoșani.

O parte din imagini au fost publicate pe rețelele de socializare și au devenit rapid virale. Primăria a încetat colaborarea cu ei.

Primarul din Botoșani Cosmin Andrei a declarat că a fost încheiat contractul de prestări servicii cu aceștia și ei urmează să fie anchetați de Ordinul Asistenților.

„Atitudinea lor nu e în acord cu etica muncii pe care o așteptăm. Este vorba de o atitudine care nu e în acord cu situația pandemică cu care ne confruntăm. Cu siguranță, botoșănenii nu vor fi încurajați așa să vină să se vaccineze.

Pare că nu au fost serioși, deși aveau o scuză. Ei invocau că erau în pauză de masă și că nu erau persoane care să aștepte la rând.

Sunt alți asistenți care ar dori să lucreze în aceste centre și ar putea să o facă cu profesionalism și cu atitudine corespunzătoare. Îi așteptăm pe cei care sunt mai serioși și nu se plictisesc”, a declarat primarul, potrivit Digi24.