Petrecere de zile mari în sediul ADS cu Petre Daea în capul mesei

Șeful Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava, impus printr-o șmecherie administrativă de către ministrul Agriculturii Petre Daea, a ținut ieri să își sărbătorească ziua de naștere printr-un chef de pomină.

George Sava, protejatul lui Daea

PUTEREA a semnalat recent că ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a făcut mai multe aranjamente ca să-l mențină pe George Sava la conducerea ADS. Pe 1 august 2022, Petre Daea l-a demis pe directorul general al ADS, George Sava. De fapt, nu a fost o demitere în adevăratul sens al cuvântului, ci practic Petre Daea a refuzat să-i mai prelungească lui George Sava detașarea de șase luni de la Primăria Buzău la șefia ADS. 

Însă, după o săptămână, Petre Daea s-a răzgândit și l-a reevaluat pe George Sava. Mai exact, l-a numit pe George Sava pe ”funcția publică de conducere vacantă de director general adjunct gradul II la Agenția Domeniilor Statului, pentru o perioadă de maxim șase luni”. Astfel, prin bunăvoința lui Petre Daea, George Sava a rămas la butoanele ADS pentru a ”regiza” perfect licitațiile de concesionare și arendă.

Sediul ADS a devenit, pentru o zi, un restaurant de fițe

Ieri a fost o zi specială la ADS. De la primele ore ale dimineții, angajații agenției s-au bulucit să-I spună ”La mulți ani!” directorul George Sava. După urările subalternilor au urmat felicitările și cadourilor celor din afara ADS, adică a celor care au anumite legături financiare și comerciale cu agenția.

Însă, după prânz a început petrecerea propriu zisă în sediul ADS unde au participat vreo 40 de persoane alese pe sprinceană atât din agenție cât și din afara instituției. Trei ospătari veniți de la un restaurant de fițe din Capitală s-au ocupat de cei 40 de invitați, iar meniul a fost unul de top cu preparate tradiționale, pescărești, vânătorești, fructe de mare și alte mâncăruri fine.

Tot cei trei ospătari s-au ocupat și de turnat în paharele invitaților și slavă Domnului că au avut ce turna de la vinuri scumpe și pe alese, la băuturi fine și ”tării” de calitate. Toată lumea făcea plecăciuni și se gudura pe lângă directorul sărbătorit până când a apărut invitatul vedetă-ministrul Petre Daea.

Din acel moment, centrul petrecerii s-a mutat în jurul lui Daea, toți invitații căutând să se bage în seamă cu acesta, fapt pentru care cei trei ospătari nu-l scăpau din ochi pe ministrul Agriculturii. Petrecerea s-a întins mult timp după terminarea programului și după ieșirea din decor a lui Petre Daea. Astfel, ieri, pentru o zi sediul central al ADS din centrul Capitalei a devenit restaurant de fițe pentru bosul agenției George Sava.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...