Piedone a scos în stradă directorii din Primărie. ”Să le spuneți ce lucruri avem de rezolvat”

Publicat: 13 mart. 2024, 14:18, de Filon Stan, în SOCIAL , ? cititori
Piedone a scos în stradă directorii din Primărie. ”Să le spuneți ce lucruri avem de rezolvat”
Piedone a scos in strada directorii din Primarie

Primarul Cristian Popescu Piedone face un apel către locuitorii din Sectorul 5! Edilul i-a scos pe străzile din sector pe toți directorii de la salubrizare pentru a sta de vorbă cu oamenii și pentru a identifica adevăratele probleme cu care aceștia se confruntă.

La ordinul primarului Piedone, bordul societății SALUBRIZARE SECTOR 5, stă în această perioadă cât mai mult pe teren, cu scopul de a afla și rezolva problemele cetățenilor, fie că vorbim de asociații de proprietari, persoane fizice sau persoane juridice.

Piedone a scos în stradă directorii din Primărie

„V-am promis că angajații Primăriei Sectorului 5 vor ieși din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntați. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari și City Manager se află în acest moment pe străzile din sector. Vă rog pe voi, cetățenii din Sectorul 5, să nu ezitați să îi abordați, să le spuneți ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren și în perioada următoare. În fiecare săptămână, după ședința operativă, aceștia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le-a cerut directorilor din primărie, cât și celor de la City Manager ca la finalul vizitei de lucru din teren să întocmească un raport, în funcție de domeniul de activitate al Direcției pe care o conduc, pe care să îl prezinte la cabinetul primarului.

Astfel, s-au identificat deja o serie de probleme cu care beneficiarii serviciilor de salubrizare din Sectorul 5 se confruntă, iar în acest moment, alături de echipa sa, bordul de conducere al societății SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A caută cele mai potrivite soluții pentru fiecare cetățean în parte.

„Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus, pe data de 20.01.2021, în cadrul ședinței operative, ca toți directorii de specialitate din Primărie să efectueze o vizită de lucru pe raza sectorului. Edilul a promis încă de la începutul mandatului că angajații Primăriei vor merge pe teren, pentru a vedea situația reală din Sector și pentru a afla care sunt problemele cetățenilor. Directorii, alături de viceprimari și City Manager, se deplasează pe raza Sectorului 5 cu cele 4 microbuze, puse la dispoziție de Primărie”, precizează printr-un comunicat oficial SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A.