Piedone: Ne-am săturat să stăm în genunchi și să ne plece copii

Publicat: 10 apr. 2024, 13:56, de Mariana Olteanu, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone: Ne-am săturat să stăm în genunchi și să ne plece copii

Cristian Popescu Piedone a fost azi la Biroului Electoral Central (BEC) să își înscrie candidații la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Edilul a subliniat importanța reprezentării României în Parlamentul European și a susținut că europarlamentarii vor lupta pentru ca țara să fie respectată și să nu fie văzută doar ca o sursă de forță de muncă ieftină sau ca un solicitant de ajutor.

Cristian Popescu Piedone și-a exprimat frustrarea față de situația actuală, menționând că mulți români sunt nevoiți să plece în străinătate în căutarea unor locuri de muncă mai bine plătite. El a criticat creșterea prețurilor la bunuri de consum de bază, evidențiind faptul că acest lucru afectează calitatea vieții pentru mulți oameni.

”Ne-am săturat să stăm în genunchi, să ne plece copii pentru o forță de muncă din exterior care este plătită mai bine. În România, toată lumea se laudă cu bunul trai. Care trai? O ceapă care acum patru ani costa 3 lei, acum costă 6. Ăsta este trai? În Europa sunt respectați muncitorii. Nu poți să stai în România pe 300-400 de euro și să faci ce?”., a declarat Cristian Popescu Piedone.

Citește și: Piedone vrea o confruntare directă cu Cîrstoiu! ”Nu să vină cu mămica sau tăticul”

Piedone: Nu ne ducem să cerșim. Ne ducem să ne impunem!

Edilul Sectorului 5 a menționat că are încredere în specialiștii și europarlamentarii care nu sunt influențați politic.

”Primul lucru este să trecem pragul electoral și să intrăm în Parlament. Specialiștii noștri și europarlamentarii de bază care nu sunt virusați politic cu siguranță vor ca România să fie reprezentată cu adevărat în Europa. Nu ne ducem ca sursă. Nu ne ducem să cerșim. Ne ducem să ne impunem ”, a mai declarat Cristian Popescu Piedone.

Declarațiile au fost făcute în contextul depunerii listei candidaților la europarlamentare.