Polițist, acuzat că ar fi pus doi minori să transporte un cadavru cu o pătură

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat verificări în cazul unui poliţist din comuna Zorleni, acuzat că ar fi pus doi minori să transporte un cadavru cu o pătură. Incidentul s-ar fi petrecut în luna mai a anului trecut.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora sa fie dispuse măsuri legale”, a declarat recent purtătorul de cuvânt al instituţiei, Bogdan Gheorghiţă, anunță Agerpres.

Poliţistul din comuna Zorleni ar fi fost chemat să constate o crimă, a găsit cadavrul pe un câmp şi le-ar fi cerut celor doi minori să-l ajute să-l care cu o pătură, deoarece pe el îl durea spatele. Familia unuia dintre minori susţine că adolescentul ar fi rămas cu traume după acest episod. 

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...