Polonezii de la Scallier au preluat un parc de retail din Timișoara de la grupul Oasis

Polonezii de la Scallier au achiziționat de la grupul Oasis, pe calea unui transfer de afacere, un proiect de retail în Timișoara pe care îl va opera sub brandul „FunShop Park”. Compania poloneză pregătește și dezvoltarea a alte trei parcuri de retil în România, în Roșiori, Focșani și Moșnița.

Tranzacția a fost asistată de casa de avocatură PeliPartners.

Ne bucurăm că am fost implicați în această tranzacție și că suntem alături de Scallier în procesul de extindere a rețelei de parcuri comerciale în Romania. Sectorul de retail este în continuă creștere și dezvoltare”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner la PeliPartners.

Echipa PeliPartners a fost coordonată de Francisc Peli (Managing Partner) și le-a inclus pe Alexandra Ioniță (Senior Associate) și Antonia Nica (Associate).

„Conceptul introdus de Scallier pe piața românească presupune integrarea unor spații moderne care să deservească o gamă variată de clienți. Proiectul pe care îl pregătim pentru Timișoara își propune să revitalizeze zona de retail și să impună standarde noi care să corespundă nevoilor reale ale clienților”, a declarat Adrian Aleman, Director de Dezvoltare pentru Scallier Romania.

De asemenea, Scallier are în pregătire alte trei parcuri de retail în Turda, Vaslui și Hunedoara, care sunt programate pentru deschidere în 2022. Investiția într-un parc de retail este cuprinsă între cinci și zece milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...