Posibile noi măsuri privind cumpărăturile: Prefect: Vom avea discuții pentru a vedea care a fost comportamentul clienților

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat astăzi că va solicita informații de la marii și micii retaileri cu privire la comportamentul clienților și, în funcție de analiza datelor, vor fi luate măsuri.

„Vom avea discuţii cu marii retaileri şi magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienţilor. În funcţie de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianţi, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica la postul Digi24.

„Există tipul acela e comportament de cumpărător de weekend. Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a mai continuat prefectul.

Referitor la cozile de la benzinării, după ora 18:00, prefectul a spus că a văzut imaginile şi că nu consideră că acei clienţi au avut un comportament iresponsabil. În ceea ce priveşte Paştele ortodox, el a spus că nu vor fi impuse noi reguli şi că vor rămâne doar cele de până acum, scrie Adevărul.ro.

Citește și:

1 COMENTARIU

 1. *România înregistrează 413 focare active de pestă porcină africană (ASF) în 37 de județe, dintre care șapte în exploatații comerciale și șase în exploatații comerciale de tip A, care afectează un număr de 112.869 porci, potrivit datelor anunțate vineri de către Sanitarul Național Veterinar și Alimentar Autoritatea de siguranță (ANSVSA). Numărul focarelor active scade în comparație cu raportul din 5 martie, când au fost înregistrate 428 de focare.

  *Cifra de afaceri industrială totală a României (piața internă și piața externă), în termeni nominali, a crescut în ianuarie 2021 cu 0,5% față de luna precedentă, în timp ce a scăzut cu 0,6% față de luna corespunzătoare a anului precedent, relevă datele publicate pe Vineri de Institutul Național de Statistică (INS). Astfel, cifra de afaceri industrială a scăzut în general cu 0,6%, în ianuarie 2021, comparativ cu ianuarie 2020, din cauza declinului minier

  *Rata șomajului național al României era de 3,35% la sfârșitul lunii februarie, în creștere cu 0,01 puncte procentuale pe o bază lunară, potrivit unui comunicat de presă publicat miercuri de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). numărul șomerilor la sfârșitul lunii februarie 2021 era de 293.461, cu 1.245 mai mult decât la sfârșitul lunii precedente. Din totalul șomerilor înregistrați, 99.547

  *Stocul de aur al României a rămas neschimbat, la 103,6 tone în valoare de 4,788 miliarde de euro, conform prețurilor internaționale actuale.

  Rezervele internaționale ale României (valute străine și aur) la 31 martie 2021 se ridicau la 40,497 miliarde de euro, comparativ cu 39,992 miliarde de euro la 28 februarie 2021.

  Plățile datorate în aprilie 2021 pentru datoria publică și garantată public în datoria exprimată în valută străină se ridică la aproximativ 265 milioane de euro.

  Cine poate consuma asemenea știri ieftine, de exemplu aceasta informație: „Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat astăzi că va solicita informații de la marii și micii retaileri cu privire la comportamentul clienților și, în funcție de analiza datelor, vor fi luate măsuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...