Posibile noi măsuri privind cumpărăturile: Prefect: Vom avea discuții pentru a vedea care a fost comportamentul clienților

Publicat: 04 apr. 2021, 13:30, de Andreea Borcilă, în Orașul meu , ? cititori
Posibile noi măsuri privind cumpărăturile: Prefect: Vom avea discuții pentru a vedea care a fost comportamentul clienților
Alin Stoica (INQUAM_Photos_Octav_Ganea)

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat astăzi că va solicita informații de la marii și micii retaileri cu privire la comportamentul clienților și, în funcție de analiza datelor, vor fi luate măsuri.

„Vom avea discuţii cu marii retaileri şi magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienţilor. În funcţie de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianţi, vom lua măsuri”, a spus Alin Stoica la postul Digi24.

„Există tipul acela e comportament de cumpărător de weekend. Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a mai continuat prefectul.

Referitor la cozile de la benzinării, după ora 18:00, prefectul a spus că a văzut imaginile şi că nu consideră că acei clienţi au avut un comportament iresponsabil. În ceea ce priveşte Paştele ortodox, el a spus că nu vor fi impuse noi reguli şi că vor rămâne doar cele de până acum, scrie Adevărul.ro.

Citește și: