Prebet Aiud cumpără 5% din ROCA Investments

Prebet AIUD va cumpăra 5% dintre acțiunile ROCA Investments cu un preț cifrat la 2,1 milioane de euro. ROCA Investments a fost lansat de Casa de Insolvență Transilvania și are printre acționaripe Dan Șucu (Mobexpert), Adrian și Dragoș Pavăl (Dedeman), BT Investments și Theodora Popa (transavia).

ROCA oferă soluții de capital și parteneriat activ pentru revitalizarea și consolidarea afacerilor românești aflate în dificultate, pentru companii care au potențial de creștere accelerată și au nevoie de un partener în acest sens. De asemenea, unt sprijinite și companiile care caută să transfere managementul businessului în mâinile unor executivi performanți.

În spatele acestei companii se află un grup de antreprenori și manageri experimentați în business, implicați și dedicați, care contribuie prin capital și knowledge în toate proiectele ROCA Investments.

Producătorul de prefabricate din beton Prebet Aiud e deținut de mai mulți acționari, dintre care cel mai mare e omul de afaceri Liviu Hagea cu peste 30% dintre acțiuni. Decizia de achiziție s-a luat în ședința deieri a Consiliului de Administrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...