Preliminarii CM 2022 | Tricolorii vor o să producă surpriza, cu Germania: “Trebuie să fim încrezători” (Video)

Publicat: 07 oct. 2021, 14:52, de Vlad Ciotoran, în SPORT , ? cititori
Preliminarii CM 2022 | Tricolorii vor o să producă surpriza, cu Germania: “Trebuie să  fim încrezători” (Video)

Fotbalistul primei representative a României, Andrei Burcă, a acordat un interviu site-ului oficial al FRF, în care a prefațat meciul cu Germania din preliminariile CM 2022.

 „Suntem conştienţi că o să ne aştepte o partidă dificilă împotriva unei echipe de top a lumii, nu numai a Europei. Din punctul meu de vedere, Germania la fiecare turneu final pleacă printre favorite la câştigarea trofeului. Noi, fundaşii, încercăm să ne facem treaba şi să îi ţinem pe adversari cât mai departe de poarta noastră, dar în acelaşi timp trebuie să jucăm şi fotbal. Din punctul meu de vedere trebuie să mergem încrezători acolo şi să încercăm să obţinem ceva. Sper că suporterii să fie alături de noi şi să ne susţină pentru că noi vom încerca să facem un meci mare. Ne vom dărui pentru a ieşi cu capul sus de pe teren. În acelaşi timp trebuie să fim realişti, Germania este o forţă în acest moment„, a declarat Burcă.

Noi trebuie să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului să formăm un grup unit pentru că doar aşa putem nivela diferenţa de valoare. Suntem conştienţi de valoarea lor, dar vineri trebuie să ne dăruim, să dăm totul pe teren, să fim ambiţioşi, iar la sfârşitul jocului să avem puterea să ne privim în ochi şi să spunem că am lăsat şi ultima picătură de energie pe teren„, a mai spus fundaşul legitimat la CFR Cluj.


Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte, vineri, de la ora 21:45, selecţionata Germaniei, pe Volksparkstadion din Hamburg şi în 11 octombrie, de la ora 21:45, reprezentativa Armeniei, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale 2022.