Premieră: Test de sarcină pe bază de salivă

Salignostics, un start-up medical din Ierusalim, intenționează să pună pe piață primul și singurul kit de testare rapidă a sarcinii pe bază de salivă, a anunțat compania producătoar, transmite Jerusalem Post.

Este o metodă accesibilă, rapidă și neinvazivă de detectare a sarcinii cu rezultate precise, în doar câteva minute. Vânzările SaliStick încep la începutul anului viitor.

Compania a finalizat cu succes studiile clinice efectuate pe mai mult de 300 de femei, însărcinate și neînsărcinate, și mii de teste analitice.

Saliva conține peste 5.000 de proteine. Salistick poate detecta hormonul de sarcină B-hCG în salivă și poate oferi date precise pentru o sarcină timpurie.

Kitul pentru sarcină se bazează pe același principiu folosit pentru dezvoltarea SaliCov, kitul aceleiași companii, destinat testării rapide a antigenului din salivă pentru detectarea coronavirusului.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Cristina Todoran și Ludovic Orban. Fotografie realizată în Photosop

Prima reacție a lui Orban după scandalul scrisorii pierdute a amantei...

Ludovic Orban și-a făcut prima apariție publică după ce PUTEREA.RO a publicat scrisoarea pierdută a fostei sale amante. Orban se plimba galant și zâmbăreț...