Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit

Premierul Ciucă a făcut declarații neașteptate la un post de televiziune. A fost întrebat, printre altele, dacă îi e teamă de vreun candidat anume. Premierul României a dat un răspuns care, cu siguranță e deja viral: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit! 

Nicolae Ciucă a afirmat, întrebat dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale, că „în acest moment există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”. Iar chestionat dacă i-ar fi teamă de un anume contracandidat, prim-ministrul a precizat care este singurul lucru de care îi este cu adevărat teamă.

Premierul Ciucă: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtăşit

„În acest moment există o singură posibilitate – să ne îngrijim de guvernare”, a afirmat liderul PNL. El a fost întrebat aseară la RTV, dacă există posibilitatea să candideze la alegerile prezidenţiale din anul 2024.
Chestionat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, în perspectiva în care ar intra în cursa pentru prezidenţiale, preşedintele PNL a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru – să nu mor neîmpărtăşit. În rest, nu are de ce să îmi fie teamă”.

Întrebat dacă este un om credincios, liderul liberalilor a replicat: „Sunt un om normal şi cred. Credinţa nu se împărtăşeşte, credinţa se trăieşte şi se arată prin ce facem şi dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credinţă. Nu e greu să faci bine în politică”.

Ce nu este o slăbiciune pentru premierul Ciucă

Premierul Ciucă a mai adăugat și că „adevărul este lucrul cel mai uşor de făcut şi de spus”. „De multe ori îmi spun şi colegii că sunt foarte franc şi niciodată nu încerc să îmbrac în ceva anume ceea ce gândesc”, a completat Ciucă.

El a mai spus că francheţea nu i se pare o slăbiciune.

În cadrul mesajului său cu ocazia Zilei Naționale a României, premierul a transmis că Partidul Național Liberal, pe care îl conduce, „rămâne un partid al tuturor românilor, devotat intereselor țării și cu un puternic angajament de a aduce România acolo unde îi este locul, alături de marile democrații europene”.

El a mai subliniat că „față de 1918, acum avem de partea noastră fonduri europene pentru reforme și dezvoltare, precum și protecția oferită de NATO, cea mai puternică alianță militară din istorie. Avem astăzi datoria de a depăși orice diferențe de suprafață și a ne concentra eforturile pe atingerea obiectivelor de interes național, pe bunăstarea oamenilor, pe ziua de mâine”.

2 COMENTARII

  1. Să îți de-a dumnezeu ce le -ai dat tu la foștii tăi subordonați! tăierile de pensii și salarii,sporuri blocate cu anii,! Dumnezeu îți dă după cum faci!noi am cotizat cu sănătatea noastră,cu zilele de permanență,de serviciu câte 24 de ore de două ori pe săptămână!sanatatea este mai scumpe ca banii și stresul!acum ne lași pradă la discriminați și aurolaci!?ăia ne rad in fata acum!pe ce lume trăiești!?!la voi armata nu înseamnă decât colonei,generali,doctorate și oskaruri?!?

  2. Întreabă generale de rht dacă la pensiile alea mici s-au dat până in 2011 solde compensatorii!!!cu compensatoriile alea luai un apartament!!!cum se plâng!am o pensie de kkt după 35 de ani vechime,o rata la banca care ,după doi ani,din 9 s-a făcut 14,din 14 anul asta 25!soția are aproape 4!ne mai rămân vreo 16 sa trăim!așa îmi mulțumește statul pentru o viață în serviciul patriei!de,eu nu sunt general!blestemați să fiți,nu mai mințiți armata!mai bine desfiintati-o,nu vă mai bateți joc de viitorul unor oameni de bună-cuviință!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...