Premiu pentru întreaga activitate: Rodica Mandache l-a “taxat” pe Ministrul Culturii

Actrița Rodica Mandache și actorul Mircea Rusu au fost recompensați pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER, care a fost organizată la Craiova, în Parcul Nicolae Romanescu.

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a fost desemnat să-i ofere „Premiul pentru întreaga activitate” Rodicăi Mandache, dar prezentarea pe care a făcut-o nu a fost cea mai potrivită. Actriţa l-a taxat pe ministru, iar momentul a fost primit entuziast de public.

A povestit cum Rodica Mandache i-a „marcat întreaga copilărie”.

„Ce onoare pentru mine să am ocazia în această seară să-i înmânez un premiu Rodicăi Mandache care şi-a început activitatea înainte de a mă naşte eu…”, a declarat Ministrul Culturii pe scena Galei Uniter. De asemenea, acesta a povestit cum Rodica Mandache i-a „marcat întreaga copilărie”.

Rodica Mandache i-a recomandat ministrului ca atunci când mai prezintă o doamnă, o femeie, să nu mai spună de atâtea ori “că aţi fost din copilărie… şi că … dinainte de a vă naşte… eu sunt bună şi drăguţă, dar s-ar putea să…”. Actrița a mai adăugat că nu are cum să mulţumească “tuturor zecilor, sutelor… dinainte de a vă naşte dumneavoastră, n-am cum să le mulţumesc tuturor…”, moment care a fost primit cu ropote de aplauze.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole